Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}

Πολιτική Απορρήτου / Cookies

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ  ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ.

Ι. ΕΙΣΑΓΩΓΗ.

1. Γενικά.

Ο σεβασµός στην ιδιωτικότητά σας και η διαχείριση, προστασία και ασφάλεια των προσωπικών σας δεδοµένων αποτελούν για την ομόρρυθμη εταιρεία  με την επωνυμία «ΑΦΕΣ ΜΙΧΑΗΛ ΛΥΤΡΑ Ο.Ε», με έδρα το Περιστέρι Αττικής , οδός Εθνικής Αντιστάσεως αρ.16, ΤΚ 12134, και ΑΦΜ 998817830, ΔΟΥ Περιστερίου και με αριθμό Γ.Ε.Μ.Η.:7804101000 (εφεξής: «η Επιχείρηση», «εµείς») προτεραιότητα. Η Επιχείρηση έχει θεσπίσει την παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδοµένων (εφεξής η «Πολιτική Δεδοµένων» ή η «Πολιτική»), µε σκοπό να ενηµερώσει για το είδος των δεδοµένων που συλλέγει ή παράγει για εσάς που κάνετε χρήση της ιστοσελίδας   «www.volonte.gr» και τoυ e-shop αυτής (εφεξής: «Υπηρεσία»), ή γίνεστε Μέλος-πελάτης µας ή εγγράφεστε στη λίστα του καλαθιού αγοράς προιόντων µας, (εφεξής «εσείς», «σας»,ο «Χρήστης»), για το σκοπό της συλλογής και επεξεργασίας των δεδοµένων σας και τον τρόπο επεξεργασίας των δεδοµένων αυτών και τους αποδέκτες τους, για τα δικαιώµατά και τις επιλογές σας στα προσωπικά σας δεδοµένα σας καθώς και τον τρόπο επικοινωνίας µαζί µας για κάθε ζήτηµα που τυχόν σας απασχολεί σε σχέση µε τα προσωπικά σας δεδοµένα.

2. Τροποποιήσεις:

        Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδοµένων διέπεται τόσο από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού όσο και του κοινοτικού δικαίου σχετικά µε την προστασία του ατόµου από την επεξεργασία δεδοµένων προσωπικού χαρακτήρα, και κυρίως από τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων – ΓΚΠΔ (GDPR – EE 679/2016 της 27ης Απριλίου 2016) και τον Ν. 4624/2019 (ΦΕΚ 137/Α’/29.8.2019). Οποιαδήποτε ενδεχόµενη µελλοντική µεταβολή του ως άνω κανονιστικού πλαισίου, θα αποτελέσει αντικείµενο της παρούσας. Εποµένως επιφυλασσόµαστε του δικαιώµατός µας να αλλάξουµε την παρούσα δήλωση και να εφαρµόσουµε οποιαδήποτε αλλαγή στα δεδοµένα σας και στις πρακτικές µας αναφορικά µε τη συλλογή και επεξεργασία αυτών, σύµφωνα µε όσα προβλέπει ο νόµος, ή/και να τροποποιήσουµε ή αντικαταστήσουµε το σύνολο ή/και µέρος της παρούσας Πολιτικής κατά την απόλυτη διακριτική µας ευχέρεια. Εάν υπάρχουν ουσιώδεις αλλαγές στην παρούσα Πολιτική ή οι πρακτικές µας αναφορικά µε τα δεδοµένα σας µεταβληθούν στο µέλλον, θα σας ειδοποιήσουµε δηµοσιοποιώντας τις αλλαγές στην Πλατφόρµα και αποστέλλοντάς σας σχετική ενηµέρωση. Σε περίπτωση ωστόσο που επιθυµείτε κάποια διευκρίνιση ή πληροφορία αναφορικά µε τις αλλαγές, ή έχετε κάποια διαφωνία, επιφύλαξη ή απορία σχετική µε αυτές (αλλαγές), µπορείτε να επικοινωνήσετε µαζί µας στα στοιχεία που αναφέρονται στην παρακάτω Ενότητα II.

Να σηµειώσουµε ότι οποιαδήποτε πληροφορία/ διευκρίνιση σας χορηγηθεί σύµφωνα µε τα ανωτέρω, αναφορικά µε τις ενδεχόµενες αλλαγές της παρούσας Πολιτικής, δε συνιστά αντικατάσταση, υποκατάσταση ή τυχόν τροποποίηση της παρούσας Πολιτικής. Η συνέχιση της χρήσης της Εφαρµογής και την Υπηρεσίας συνεπάγεται και την αυτόµατη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των τροποποιηµένων όρων της παρούσας πολιτικής εκ µέρους σας. Για αυτό το λόγο σας παρακαλούμε όπως ελέγχετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για τυχόν πιθανές τροποποιήσεις. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, µπορείτε να επικοινωνήσετε µαζί µας και σε κάθε περίπτωση έχετε το δικαίωµα να ασκήσετε τα δικαιώµατά σας που αναλύονται και περιγράφονται παρακάτω.

3. Περιεχόµενο.

Η παρούσα Πολιτική προστασίας δεδοµένων περιλαµβάνει:

  • Πληροφορίες για τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδοµένων,καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας µαζί µας για οποιοδήποτε θέµα σχετίζεται µε τα δεδοµένα σας.
  • Το είδος των δεδοµένων που συλλέγουµε για εσάς και τις µεθόδους συλλογής.
  • Τον σκοπό συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδοµένων και τη νοµιµοποιητική βάση για την επεξεργασία.
  • Τα µέτρα ασφαλείας που λαµβάνουµε για την προστασία των δεδοµένων σας, και το χρόνο τήρησης των δεδοµένων σας.
  • Τα δικαιώµατά σας και τον τρόπο πρόσβασής σας σε αυτά, καθώς και τις επιλογές σας αναφορικά µε τη συλλογή και επεξεργασία των δεδοµένων σας.
  • Την προστασία και αποθήκευση των δεδοµένων σας από την Επιχείρηση.

 ΙΙ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

1.Ποιος είναι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδοµένων είναι η  Αγγελική Λύτρα καθώς και η Δήμητρα Λύτρα της εταιρείας με την επωνυμία «ΑΦΕΣ ΜΙΧΑΗΛ ΛΥΤΡΑ Ο.Ε» και έδρα το Περιστέρι Αττικής ,οδός Εθν.Αντιστάσεως αρ.16, µε ΑΦΜ 998817830, ΔΟΥ Περιστερίου , με αριθμό Γ.Ε.Μ.Η. : 7804101000, τηλέφωνο επικοινωνίας: 697 2182492 και email info@volonte.gr (εφεξής η «Επιχείρηση»).

2.Ερωτήσεις και Σχόλια.

 Μπορείτε να επικοινωνείτε µαζί µας στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται ανωτέρω και να µας υποβάλετε τα σχόλια, απορίες σας, παρατηρήσεις ή τυχόν παράπονά σας αναφορικά µε την παρούσα Πολιτική και την εν γένει συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδοµένων.

Έχετε το δικαίωµα να υποβάλετε οποιοδήποτε παράπονο αναφορικά µε ζητήµατα προστασίας προσωπικών σας δεδοµένων που τυχόν προκύπτουν από την επεξεργασία αυτών από την Επιχείρηση, στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδοµένων Προσωπικού Χαρακτήρα, που είναι η εποπτεύουσα Αρχή στη χώρα µας. Σχετικές λεπτοµέρειες θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσµο www.dpa.gr. Θεωρούµε ωστόσο υποχρέωσή και καθήκον µας να διαχειριστούµε τυχόν προβληµατισµούς σας σχετικά µε τα προσωπικά σας δεδοµένα που επεξεργαζόµαστε, οπότε θα χαρούµε να επικοινωνήσετε µαζί µας.

ΙΙΙ. ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

1.Τι δεδοµένα συλλέγουµε για εσάς και ΠΩΣ τα συλλέγουµε.

Κατά την εγγραφή σας στην Εφαρµογή, το άνοιγμα Λογαριασµού και τη χρήση της Υπηρεσίας ζητείται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, να μας παρέχουν με προσωπικά τους δεδομένα μόνο στη περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν προϊόν(τα), και/ή να στείλουν email στο info@volonte.gr

     Χρήση των Πληροφοριών. Το  volonte.gr  συλλέγει τέσσερις τύπους πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες: (1) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά την εγγραφή του ως πελάτης, (2) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει προκειμένου να εκτελεστεί η παραγγελία του από το volonte.gr , (3) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει σε συμμετοχές διαγωνισμών που πραγματοποιούνται κατα καιρούς, (4) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά τη σύνδεσή του μέσω άλλης πλατφόρμας (εφαρμογές ios, android,  Google). Κατά την συμπλήρωση οποιασδήποτε φόρμας παραγγελίας στην ιστοσελίδα μας, θα σας ζητηθεί το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, ο ταχυδρομικός κωδικός της περιοχής σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, το τηλέφωνο σας, στοιχεία πιστωτικής κάρτας, ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας. Συμπληρωματικά μπορεί να σας ζητηθούν και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως στοιχεία αποστολής - παράδοσης μιας παραγγελίας, στοιχεία τιμολόγησης ή λεπτομέρειες σχετικά με προσφορά που έχετε ζητήσει. Το volonte.gr  κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με (i) την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας, (ii) για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση, (iii) για νέα ή εναλλακτικά προϊόντα που προσφέρονται από το volonte.gr , (iv) ειδικές προσφορές του volonte.gr .Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από το volonte.gr στέλνοντας το αίτημα σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@volonte.gr  

         Δεν συλλέγουµε εν γνώση µας, οποιαδήποτε πληροφορία από οποιοδήποτε πρόσωπο κάτω των 16 ετών, χωρίς τη συναίνεση των γονέων, κηδεµόνων. Οι υπηρεσίες µας απευθύνονται αποκλειστικά σε ανθρώπους που είναι τουλάχιστον 16 ετών ή µεγαλύτεροι. Σε περίπτωση που είστε κάτω των 16 ετών, µην χρησιµοποιείτε ή παρέχετε καµία πληροφορία σε εµάς, µην εγγράφεστε ως πελάτης  ή στη λίστα αποδεκτών των ενηµερωτικών µας δελτίων, µην κάνετε καµία χρήση της Εφαρµογής και της Υπηρεσίας, ακόµα και αυτή της µεταφόρτωσης και µην δίνετε καµία πληροφορία για το πρόσωπό σας σε εµάς, συµπεριλαµβανοµένων του ονόµατος, της διεύθυνσης, ή στοιχείων επικοινωνίας σας (τηλέφωνο, email κτλ). Εάν διαπιστώσουµε ότι έχουµε συλλέξει ή λάβει δεδοµένα προσωπικού χαρακτήρα από παιδί κάτω των 16 ετών χωρίς τη συναίνεση του κηδεµόνα, θα τα διαγράψουµε πάραυτα εκτός αν έχει δοθεί συγκατάθεση γονέα ή κηδεµόνα. Εάν θεωρείτε ότι µπορεί να έχουµε πληροφορίες από ή για ένα παιδί κάτω των 16 ετών, επικοινωνήστε µαζί µας.

2.Πρόσβαση στις Πληροφορίες.

Κάθε διεκπαιρέωση παραγγελίας απαιτεί την συλλογή προσωπικών στοιχείων, για παράδοση ή κράτηση μιας παραγγελίας. Επίσης η χρήση πιστωτικής κάρτας, για την χρέωση της οποίας χρειάζονται δικαιολογητικά ταυτοποίησης στοιχείων νόμιμου κατόχου την πρώτη και μόνο φορά διασφαλίζεται σε κάθε περίπτωση. Η εκ μέρους σας προσκόμιση των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους του volonte.gr  για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Το volonte.gr   απαιτεί από τους υπαλλήλους του και τους συντηρητές της ιστοσελίδας του να παρέχουν στους χρήστες-πελάτες του το επίπεδο ασφαλείας που αναφέρεται στη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Σε καμία άλλη περίπτωση το volonte.gr   δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς πρότερη δική σας συναίνεση, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νομίμου οδού. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις που επιτρέπεται ή επιβάλλεται από το νόμο ή βάση δικαστικής απόφασης, η συλλογή, χρήση και η αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων σας, τα οποία έχουν συλλεχθεί online χωρίς την εκ μέρους σας πρότερη συναίνεση (για παράδειγμα σε περίπτωση δικαστικής απόφασης).

       Η επεξεργασία περιορίζεται στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που είναι απαραίτητα και κατάλληλα για την εκπλήρωση των σκοπών και λειτουργιών. Η επεξεργασία υπόκειται στους κανόνες του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων και του συναφούς Eνωσιακού δικαίου, της ελληνικής νομοθεσίας και των σχετικών διεθνών συνθηκών και συμβάσεων.

3.Χρήση των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε

Θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους σκοπούς όπως περιγράφονται παραπάνω. Δεν συλλέγουμε ούτε επεξεργαζόμαστε περισσότερο ή άλλους τύπους προσωπικών δεδομένων από ό,τι είναι απαραίτητο να εκπληρώσουμε τον αντίστοιχο σκοπό. Θα χρησιμοποιήσουμε προσωπικά δεδομένα μόνο σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα πολιτική απορρήτου, εκτός εάν έχετε ειδικά παράσχει τη συγκατάθεσή σας για μια άλλη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων. Εάν σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα τα οποία επεξεργαζόμαστε με τη συγκατάθεσή σας, για σκοπούς άλλους από αυτούς που έχουν γνωστοποιηθεί στη συγκατάθεση αυτή, θα σας ενημερώσουμε εκ των προτέρων και, σε περιπτώσεις όπου η επεξεργασία γίνεται με βάση τη συγκατάθεσή σας, θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για διαφορετικό σκοπό μόνο με την άδειά σας.

Χρήση των δεδομένων πελατών για σκοπούς διαφήμισης Για τη διαρκή βελτίωση και ενίσχυση των υπηρεσιών μας, ενδέχεται να σας στέλνουμε μηνύματα μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζονται με την επιχείρησή μας, και τα οποία μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να επιλέξετε τα είδη των επικοινωνιών που θέλετε να λαμβάνετε οποιαδήποτε στιγμή, ενημερώνοντας τις προτιμήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε επίσης, να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή. Η αποστολή sms στο αριθμό κινητού τηλεφώνου, που μας έχετε δηλώσει κατά την παραγγελία σας, γίνεται με σκοπό να σας ενημερώσει για την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Μπορείτε μέσα από το λογαριασμό που έχετε φτιάξει στην ιστοσελίδα μας να επιλέξετε αν θέλετε να λαμβάνετε ή όχι διαφημιστικό/προωθητικό υλικό μέσω sms. - Συναίνεση: Δεν θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για διαφημιστικούς σκοπούς, εκτός εάν έχετε δώσει την προηγούμενη ρητή και ελεύθερη συγκατάθεσή σας. - Ωστόσο, για υπάρχοντες πελάτες, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουμε λάβει από εσάς στο πλαίσιο της ήδη υπάρχουσας πελατειακής σχέσης μας, για να σας παρέχουμε υλικά μάρκετινγκ που σχετίζονται με παρόμοια προϊόντα ή υπηρεσίες που προηγουμένως έχετε ζητήσει, χρησιμοποιήσει ή ίσως σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε, ωστόσο, να αντιταχθείτε στη χρήση αυτή κατά το χρόνο της συλλογής και κάθε φορά που στέλνεται ένα μήνυμα. Προκειμένου να σταματήσετε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για σκοπούς μάρκετινγκ, ακολουθήστε τις οδηγίες μέσα στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε.

Μεταβίβαση επιχείρησης

Επιπλέον σε περίπτωση συγχώνευσης ή εξαγοράς, ή άλλης αλλαγής στην επιχείρησή µας, θα μεταφέρουμε δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων προσωπικών δεδομένων, σε εύλογη κλίμακα και όπως είναι απαραίτητο για τη Μεταβίβαση Επιχειρήσεων, και υπό την προϋπόθεση ότι ο παραλήπτης συμφωνεί να σεβαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα κατά τρόπο που να συνάδει με την ισχύοντες νόμους προστασίας δεδομένων. Θα εξακολουθήσουμε να διασφαλίζουμε την εμπιστευτικότητα τυχόν προσωπικών δεδομένων και θα ενημερώσουμε τα υποκείμενα που επηρεάζονται πριν τα προσωπικά δεδομένα καταστούν αντικείμενο διαφορετικής πολιτικής απορρήτου.

 Οι νέοι ιδιοκτήτες, µέτοχοι διαχειριστές κτλ. έχουν το δικαίωµα να χρησιµοποιούν τα δεδοµένα σας προσωπικού χαρακτήρα µε τον ίδιο τρόπο που ορίζεται στην παρούσα δήλωση απορρήτου.

Νομικές υποχρεώσεις και νομική υπεράσπιση : Ενδέχεται τα τηρούμενα δεδομένα σας   να χρειαστεί να τα χρησιμοποιήσουμε και να κοινοποιηθούν στις αρµόδιες δικαστικές, αστυνοµικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νοµίµου αιτήµατός τους και σύµφωνα µε τις κάθε φορά ισχύουσες νοµοθετικές διατάξεις. Επιπλέον σε περίπτωση νόµιµης διάταξης, υπηρεσιακής εντολής ή επίσηµης προκαταρκτικής εξέτασης, η Επιχείρηση έχει το δικαίωµα άνευ ετέρου να θέσει τα σχετικά στοιχεία στη διάθεση της αντίστοιχης υπηρεσίας.

IV. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ των προσωπικών σας δεδοµένων.

         Εφαρµόζουµε κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά µέτρα για την προστασία των προσωπικών πληροφοριών που διατηρούµε από µη εξουσιοδοτηµένη δηµοσιοποίηση, χρήση, µετατροπή ή καταστροφή. Κατά περίπτωση, χρησιµοποιούµε κρυπτογράφηση και άλλες τεχνολογίες που µπορούν να συµβάλουν στη διασφάλιση των πληροφοριών που παρέχετε. Ζητούµε επίσης από τους παρόχους υπηρεσιών µας να συµµορφώνονται µε τις αυστηρές απαιτήσεις περί προστασίας και ασφάλειας των προσωπικών δεδοµένων. Ειδικότερα τα στοιχεία που υποβάλλετε στην Επιχείρηση τα διαχειρίζονται αποκλειστικά ειδικά εξουσιοδοτηµένο προσωπικό της Επιχείρησης που τελούν υπό τον έλεγχο µας αντίστοιχα και µόνο κατ’ εντολή µας. Για τη διεξαγωγή της επεξεργασίας η Επιχείρηση επιλέγει πρόσωπα ή τρίτους συνεργάτες µε αντίστοιχα επαγγελµατικά προσόντα που παρέχουν επαρκείς εγγυήσεις από πλευράς τεχνικών γνώσεων και προσωπικής ακεραιότητας για την τήρηση του απορρήτου. Η Επιχείρηση µέσω και των αντίστοιχων συµβατικών δεσµεύσεων και των συνεργατών της, λαµβάνει όλα εκείνα τα απαραίτητα µέτρα ασφαλείας για την προστασία και τη διασφάλιση του απορρήτου, της εµπιστευτικότητας και της ακεραιότητας των προσωπικών δεδοµένων. Σε κάθε περίπτωση, η ασφάλεια αυτών στο περιβάλλον της πλατφόρµας τελεί υπό την επιφύλαξη λόγων που εκφεύγουν της σφαίρας επιρροής της, καθώς και λόγων που οφείλονται σε τεχνική ή άλλη αδυναµία του δικτύου που δεν ελέγχεται από την Εταιρία ή λόγων ανωτέρας βίας ή τυχηρών γεγονότων.

Οφείλετε να µη γνωστοποιείτε τα στοιχεία/τους κωδικούς που έχετε δηλώσει για το άνοιγµα του Λογαριασµού σας, ο οποίος είναι προσωπικός και αµεταβίβαστος. Για την προσωποποιηµένη επικοινωνία, η Επιχείρησή µας χρησιµοποιεί και κατάλληλες µαθηµατικές ή/και στατιστικές διαδικασίες για την κατάρτιση του προφίλ και πραγµατοποιεί τακτικούς ποιοτικούς και ελέγχους ασφαλείας στα συστήµατα και τους αλγόριθµους που χρησιµοποιεί, ώστε να διορθώνονται οι παράγοντες που οδηγούν σε ανακρίβειες στα δεδοµένα.

Σύνδεση με ιστότοπους άλλων εταιρειών

Ο ιστότοπός μας περιέχει συνδέσμους προς τους ιστότοπους άλλων εταιρειών. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τα μέτρα προστασίας προσωπικών δεδομένων που λαμβάνουν οι άλλοι ιστότοποι, στους οποίους μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω των συνδέσμων αυτών. Παρακαλείστε να διερευνήσετε τις αντίστοιχες πολιτικές τους.

Χρόνος ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ των προσωπικών σας δεδοµένων.

Διατήρηση των προσωπικών σας δεδομένων

Θα διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα τα οποία συλλέγουμε από εσάς εάν δεν είναι πλέον αναγκαίο να επιτευχθούν οι σκοποί για τους οποίους συλλέχθηκαν αρχικώς. Ωστόσο, ενδέχεται να μας ζητηθεί να αποθηκεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα λόγω νομοθετικών διατάξεων.

Επιπλέον, δεν θα διαγράψουμε όλα τα προσωπικά δεδομένα σας αν μας έχετε ζητήσει να μην επικοινωνούμε μαζί σας στο μέλλον. Για το σκοπό αυτό, η Εταιρεία διατηρεί αρχεία τα οποία περιέχουν πληροφορίες σχετικά με τα άτομα τα οποία δεν επιθυμούν να γίνεται επικοινωνία μαζί τους στο μέλλον (π.χ. μέσω ομαδικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου). Κατηγοριοποιούμε τα αιτήματά σας ως συγκατάθεση για την αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων για τους σκοπούς της διατήρησης του συγκεκριμένου αρχείου εκτός αν μας δώσετε διαφορετικές οδηγίες.

Για την άσκηση του δικαιώµατος σας παρακαλούµε επισκεφτείτε τη σχετική Ενότητα στην παρούσα Πολιτική. Διατηρούµε το δικαίωµα σε ορισµένες περιπτώσεις, να ανωνυµοποιούµε τα δεδοµένα σας ή για στατιστικούς σκοπούς, οπότε και δε συνδυάζονται πια µε ταυτοποιήσιµο πρόσωπο, εποµένως διατηρούµε το δικαίωµα να χρησιµοποιούµε αυτές τις πληροφορίες για αόριστο χρόνο. Σε κάθε περίπτωση τα δεδοµένα σας είναι αποθηκευµένα µε ασφάλεια

           V. ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ.

1. Αναφορικά µε τα προσωπικά σας δεδοµένα που έχουµε στη διάθεσή µας και επεξεργαζόµαστε, έχετε τα ακόλουθα δικαιώµατα:

  • να µας ζητήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά ώστε να επιβεβαιώσετε ότι τα επεξεργαζόµαστε σύµφωνα µε το νόµο ή/και τις δικές σας εντολές και προτιµήσεις,
  • να µας ζητήσετε να τα διορθώσουµε ατελή, µη επικαιροπιηµενα ή ανακριβή δεδοµένα που τηρούµε για εσάς. Βεβαίως αντίστοιχα διατηρούµε και εµείς το δικαίωµα να σας ζητάµε σε τακτά χρονικά διαστήµατα την επικαιροποίηση των στοιχείων σας.
  •  να µας ζητήσετε να τα διαγράψουµε, εφόσον βεβαίως ο νόµος δεν µας υποχρεώνει για το αντίθετο.
  •  να µας ζητήσετε να περιορίσουµε τη χρήση τους, υπό ορισµένες συνθήκες,
  •  να εναντιωθείτε στη χρήση τους, υπό ορισµένες συνθήκες,
  •  να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας όσον αφορά τη χρήση τους,
  •  να έχετε το δικαίωµα φορητότητας των δεδοµένων, υπό ορισµένες συνθήκες,
  • να ζητήσετε να µην χρησιµοποιούνται για άµεση εµπορική προώθηση και
  • να υποβάλετε καταγγελία στην εποπτική αρχή της χώρας. Σας προσφέρουµε εύκολους τρόπους να ασκήσετε τα εν λόγω δικαιώµατα, όπως συνδέσµους «κατάργησης εγγραφής» (Unsubscribe), µε αποστολή e-mail στο info@volonte.gr

Ορισµένες εφαρµογές για κινητά που προσφέρουµε µπορεί επίσης να σας στέλνουν αυτόκλητα µηνύµατα σχετικά, για παράδειγµα, µε νέα προϊόντα ή υπηρεσίες. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτά τα µηνύµατα µέσω των ρυθµίσεων στο τηλέφωνό σας ή στην εφαρµογή. Ενδέχεται, για την ασφάλεια των πληροφοριών σας, να ζητήσουµε ορισµένα στοιχεία για εσάς µε σκοπό την ταυτοποίησης σας.

Το δικαίωµά σας ασκείται ατελώς, ενδέχεται ωστόσο όταν το δικαίωµά σας το ασκείτε καταχρηστικά να σας ζητήσουµε ένα τέλος, σύµφωνα και µε τις προϋποθέσεις που θέτει ο νόµος. Σε κάθε περίπτωση ανταποκρινόµαστε στα αιτήµατά σας εντός µηνός, πλην εξαιρετικών περιπτώσεων που ο χρόνος ανταπόκρισής µας σε ένα αίτηµά σας, ενδέχεται να είναι µεγαλύτερος.

Πιο συγκεκριμένα:

2. Δικαίωµα Πρόσβασης (αρ. 15 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων – ΓΚΠΔ).

Μπορείτε να µας ζητήσετε να:

• επιβεβαιώσετε αν επεξεργαζόµαστε τα προσωπικά σας δεδοµένα.

• να σας δώσουµε πρόσβαση σε όποια δεδοµένα δεν έχετε στη διάθεσή σας

• να σας παράσχουµε άλλες πληροφορίες σχετικά µε τα προσωπικά σας δεδοµένα, όπως ποια δεδοµένα έχουµε, γιατί τα χρησιµοποιούµε, σε ποιον τα γνωστοποιούµε, εάν τα διαβιβάζουµε στο εξωτερικό και πώς τα προστατεύουµε, για πόσο καιρό τα κρατάµε, ποια δικαιώµατα έχετε, πώς µπορείτε να υποβάλετε µια καταγγελία, από πού πήραµε τα δεδοµένα σας στο βαθµό που δεν έχουν ήδη δοθεί πληροφορίες σε αυτήν την Πολιτική.

Δικαίωμα Διόρθωσης (αρ. 16).

Μπορείτε να µας ζητήσετε να διορθώσουµε ανακριβή προσωπικά δεδοµένα. Μπορούµε να επιδιώξουµε να επαληθεύσουµε την ακρίβεια των δεδοµένων προτού τα διορθώσουµε.

Διαγραφή (αρ.17).

 

Μπορείτε να µας ζητήσετε να διαγράψουµε τα προσωπικά σας δεδοµένα:

• οποτεδήποτε όταν δεν χρειάζονται πλέον για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν (ίδετε και ανωτέρω, υπό IV 2) ή

• έχουν υποστεί παράνοµη επεξεργασία.

 Δεν απαιτείται να συµµορφωνόµαστε µε το αίτηµά σας να διαγραφούν τα προσωπικά σας δεδοµένα εάν η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδοµένων είναι απαραίτητη:

 • για τη συµµόρφωση µε µια νοµική υποχρέωση

• για την εκπλήρωση άλλου νόµιµου σκοπού ή άλλης νοµικής βάσης ή

• για τη σύσταση, άσκηση ή υπεράσπιση νοµικών απαιτήσεων.

Περιορισµός (αρ. 18).

 Μπορείτε να ζητήσετε από εµάς να περιορίσουµε (δηλ. να διατηρήσουµε αλλά να µη χρησιµοποιήσουµε) τα προσωπικά σας δεδοµένα, όταν:

• η ακρίβειά τους αµφισβητείται (βλέπε Διόρθωση), ώστε να µπορέσουµε να επαληθεύσουµε την ακρίβειά τους ή

• η επεξεργασία είναι παράνοµη, αλλά δεν θέλετε να διαγραφούν ή

• δεν είναι πλέον απαραίτητη για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν, αλλά εξακολουθούµε να τα χρειαζόµαστε για την θεµελίωση, άσκηση ή υπεράσπιση νοµικών απαιτήσεων ή υπάρχει άλλος νόµιµος σκοπός επεξεργασίας ή άλλη νοµική βάση.

Φορητότητα (αρ. 20)

Όταν η επεξεργασία βασίζεται στην συγκατάθεση, και γίνεται µε αυτοµατοποιηµένα µέσα, µπορείτε να ζητήσετε από εµάς να παράσχουµε τα προσωπικά σας δεδοµένα σε δοµηµένη µορφή που χρησιµοποιείται ευρέως, σε µορφή µηχανικής ανάγνωσης ή µπορείτε να ζητήσετε να µεταφερθούν απευθείας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας. Ωστόσο το δικαίωµα αυτό, βάσει του νόµου, αφορά µόνον δεδοµένα εκείνα τα δεδοµένα που έχουν χορηγηθεί από το ίδιο το υποκείµενο και όχι αυτά που συνάγονται από τον υπεύθυνο επεξεργασίας επί τη βάσει των δεδοµένων που του έχει χορηγήσει το υποκείµενο των δεδομένων.

Δικαίωμα Εναντίωσης (αρ. 21).

 Μπορείτε να αντιταχθείτε ανά πάσα στιγµή σε οποιαδήποτε επεξεργασία των προσωπικών του δεδοµένων, η οποία έχει ως νοµιµοποιητική βάση το έννοµο συµφέρον της Επιχείρησης ή την εκπλήρωση καθήκοντος που εκτελείται προς το δηµόσιο συµφέρον.

Άρση συγκατάθεσης (opt-out).

Δικαιούστε να άρετε την συγκατάθεσή σας, όπου προβλέπεται ως βάση της επεξεργασίας η λήψη της συγκατάθεσης. Η άρση γίνεται για το µέλλον.

Εποπτική αρχή.

Έχετε το δικαίωµα να υποβάλετε καταγγελία στην τοπική εποπτική αρχή σχετικά µε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδοµένων.

Στην Ελλάδα, η εποπτική αρχή για την προστασία δεδοµένων είναι η Αρχή Προστασίας Δεδοµένων Προσωπικού Χαρακτήρα – ΑΠΔΠΧ (www.dpa.gr).

Ταυτότητα.

Λαµβάνουµε σοβαρά υπόψη την εµπιστευτικότητα όλων των αρχείων που περιέχουν προσωπικά δεδοµένα και διατηρούµε το δικαίωµα να ζητήσουµε από εσάς απόδειξη της ταυτότητάς σας αν υποβάλλετε αίτηµα σχετικά µε τα εν λόγω αρχεία. Κόστη Δεν θα σας επιβαρύνουµε µε κόστος για την άσκηση των δικαιωµάτων σας σε σχέση µε τα προσωπικά σας δεδοµένα, εκτός εάν, όπως προβλέπει ο νόµος, το αίτηµά σας για πρόσβαση σε πληροφορίες είναι αβάσιµο ή υπερβολικό, οπότε δυνάµεθα να χρεώσουµε ένα εύλογο τέλος υπό τις συγκεκριµένες συνθήκες. Θα σας ενηµερώσουµε για τυχόν χρεώσεις πριν ολοκληρώσουµε το αίτηµά σας.

 

Χρονοδιαγράµµατα.

Στόχος µας είναι να απαντήσουµε σε τυχόν έγκυρα αιτήµατα το αργότερο εντός ενός (1) µηνός από τη λήψη τους, εκτός εάν είναι ιδιαίτερα περίπλοκο ή έχετε υποβάλει αρκετά αιτήµατα, οπότε στοχεύουµε να απαντήσουµε εντός τριών µηνών. Θα σας ενηµερώσουµε εάν πρόκειται να χρειαστούµε περισσότερο από έναν (1) µήνα για τους λόγους που παρατίθενται ανωτέρω.

Μπορεί να σας ρωτήσουµε αν µπορείτε να µας πείτε τι ακριβώς θέλετε να λάβετε ή τι είναι αυτό ακριβώς που σας απασχολεί. Αυτό θα µας βοηθήσει να ενεργήσουµε πιο γρήγορα το αίτηµά σας. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αναφέρετε συγκεκριµένα και αληθή στοιχεία ή/και πραγµατικά περιστατικά για να µπορέσουµε να απαντήσουµε ή/και να ικανοποιήσουµε µε ακρίβεια το αίτηµά σας, άλλως επιφυλασσόµαστε για τυχόν σφάλµατα τα οποία εκ φεύγουν του ελέγχου µας. Επίσης η Επιχείρησή µας δύναται να αποκρούσει αιτήµατα που είναι αβάσιµα ή υπερβολικά ή καταχρηστικά ή κακόπιστα ή εν γένει παράνοµα, στο πλαίσιο των προβλέψεων του νόµου.

Αποδοχή των Διαδικασιών Προστασίας τους Απορρήτου που εφαρμόζει το www.volonte.gr

Εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα αποδέχεσθε και συναινείτε με τη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και με τους όρους και τις Προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας που έχουν ανακοινωθεί και έχετε λάβει γνώση μέσω αυτής.

Cookies:  

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο έτσι και στο www.volonte.gr ,  χρησιμοποιούμε cookies έτσι ώστε να έχουμε πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες και να σας προσφέρουμε λειτουργικές υπηρεσίες κάθε φορά που περιηγείστε με κάποιον web browser στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.Τα Cookies είναι αλφαριθμητικά αρχεία (text), που μεταβιβάζονται στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής πλοήγησης σας, διαμέσου του διαδικτύου.Δεν προκαλούν βλάβες στις συσκευές σας ούτε στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτές και τα περισσότερα διαγράφονται κατά τη έξοδό σας από τη σελίδα μας. 

Τα cookies που αποθηκεύονται στη συσκευή πλοήγησής σας είναι τα παρακάτω:

Aπό τη φόρμα παραγγελίας (τι πρέπει να συμπληρώσει ο πελάτης) 

Aπό τη φόρμα επικοινωνίας (τι πρέπει να συμπληρώσει ο πελάτης) 

Τι ζητά το περιβάλλον όταν ο πελάτης αγοράσει ως απλός χρήστης και τι ως εγγεγραμμένος πελάτης όπου εμφανίζει τα στοιχεία ήδη συμπληρωμένα  

Τα cookies που συναινεί προκειμένου να περιηγηθεί στο site: 

 (ποια είναι, τι επιλογές έχει). 

Στις ρυθμίσεις του browser σας μπορείτε να επιλέξετε να εμποδίσετε την εγκατάσταση νέων cookies ή να σας ρωτάει κάθε φορά που ένα νέο cookie πρόκειται να εγκατασταθεί.Παρ' όλα αυτά πριν επιλέξετε να εμποδίζετε την εγκατάστασή τους θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα μας, ώστε να σας εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία πλοήγησης. 

Διασυνδέσεις:  

Οποιαδήποτε αναφορά ή διασύνδεση (link) με άλλο site, παρέχεται για την διευκόλυνσή των χρηστών μας και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται στα site αυτά.